Vabilo na poslovno srečanje s hrvaškimi podjetji, Krapina, 16.11.2018

Slovensko-beloruski poslovni forum in B2B

Spoštovani!

v okviru SPOT svetovanje Podravje in v sodelovanju z Županijsko zbornico Krapina organiziramo enodnevno gospodarsko delegacijo za odpiranje poslovnih priložnosti med podjetji Hrvaške in Slovenije, ki se bo odvijala v Krapini.

Krapina je center razvoja podjetništva in obrti v Krapinsko – zagorski županiji. Kar 97 % podjetij predstavljajo mala podjetja, ki vlagajo predvsem v nove proizvode in tehnologije ter turistično infrastrukturo. Najmočnejša panoga je predelovalna industrija, predvsem kovinsko predelovalna (proizvodnja kovin, kovinskih proizvodov, strojev in naprav), nato proizvodnja nekovinskih mineralnih proizvodov, tekstilna industrija in turizem.

Bilateralno poslovno srečanja bo organizirano v obliki individualnih razgovorov med podjetji.

Poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi razgovori so odlična poslovna  priložnost za navezovanje  stikov in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij.

Vabimo vas, da  se skupaj z nami udeležite poslovnega srečanja ter vaš interes in  prijavo potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem (v prilogi) najkasneje do 22. oktobra 2018 na el.naslov: vesna.herzenjak@stajerskagz.si.

Program in nadaljnje aktivnosti v zvezi s potovanjem vam bomo sporočili naknadno.

Organizacija srečanja in prevoz sta brezplačna.

 

V pričakovanju vaših prijav vas prijazno pozdravljamo.

 

Priloga: Prijavnica…

 

Usposabljanje je organizirana v sklopu aktivnosti SPOT svetovanje Podravje. Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Prijava na e-novice