Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Seminar: AKTUALNA VPRAŠANJA DELODAJALCEV V KRIZNIH ČASIH NA PODROČJU DELOVNIH RAZMERIJ – člani ŠGZ brezplačno!

Na seminarju boste med drugim dobili odgovore na najbolj pogosta vprašanja s tega področja v času recesije:

–  Kako se lahko čim prej in najbolj ekonomično zanje, razidejo z delavcem za katerega nimajo dovolj dela in mu ne morejo več zagotavljati plače?

–  Kako lahko odpovedo pogodbo o zaposlitvi delavcu s statusom invalida?

–  Kako se določijo  odpravnine pri redni odpovedi pogodbe o zaposlitvi?

–  Kako prenehati pogodbeno razmerje z  zaposlenimi starejšimi delavci in invalidi?

–  Kako ravnati v primeru regresnega zahtevka za povračilo škode, ki ga prejmejo od ZZZS delodajalci po zaključenem bolniškem staležu zaradi poškodbe na delovnem mestu?
 

SEMINAR BO VODILA: Rolanda Fornezzi, od leta 1996 dejavna kot svetovalka in kot pooblaščenka  delodajalcev za izvajanje postopkov s področja delovnih razmerjih. Prav tako je tudi svetovalka Infopike ŠGZ, zadolžena za področje delovno-pravne zakonodaje.
Primeri bodo predstavljeni iz  prakse, s katero se ga. Fornezzi srečuje kot svetovalka na področju delovnih razmerij.  Predstavljene bodo tudi možnosti za razrešitev problemov. Ostala vaša vprašanja lahko posredujete tudi vnaprej po e-pošti na: igor.pernek@stajerskagz.si.

SEMINAR JE NAMENJEN: direktorjem, nadzornikom, kadrovikom, pravnikom, poslovnim sekretarjem, računovodjem, odvetnikom ter vsem, ki se pri svojem delu srečujete s kadrovskim procesi ter vas ta tematika zanima.

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj), ali s prijavnico v tem VABILU po faxu na 02/220 87 11 ali na igor.pernek@stajerskagz.si.

Za člane ŠGZ je udeležba brezplačna,  za nečlane znaša kotizacija  50,00 EUR + 20% DDV. Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145 , sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu. Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 31.5.2011. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.

Vljudno vabljeni!
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic