Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Delavnica: Šepetalec vodjem – O SPREMEMBAH

Procesi spreminjanja spremenijo naše navade. So neudobni, saj je potrebno zapustiti »komfortno cono« ter se spustiti v nekaj novega in nepoznanega. Vsako spremembo spremlja odpor. Zaradi sprememb postanemo negotovi, saj se iztirijo navajena in vpeljana delovanja. Težko se je navaditi na novosti: počutimo se lahko preobremenjeno in nesposobno. Ključno vlogo pri spremembah igrajo in vodje.

Na delavnici boste spoznali me drugimi tudi odgovore na vprašanja kot so:

– Zakaj 80% sprememb ne doseže cilja?
– Zakaj se ljudje bojijo sprememb in novega?
– Smo kot vodje sami pripravljeni na spremembe?

Spoznali pa boste tudi 5 stopenjski model, ki vam bo pomagal pojasniti, na kakšen način spremembe predstaviti, kako premagati šok in negotovost, kako prikazati različne perspektive sprememb, kako ravnati s predlogi sodelavcev in kateri so glavni mejniki procesa sprememb.

Po uspešno izvedeni delavnici »Šepetalec vodjem – O motivaciji« bo tudi tokrat z vami Janko SELINŠEK, certificiran trener za izkustveno učenje, svetovalec za motive in coach.

Udeležba je brezplačna!

Prijave: prijavite se lahko preko e-prijavnice (spodaj), ali s prijavnico v tem VABILU po faxu na 02/220 87 11 oz. na email igor.pernek@stajerskagz.si.
Prosimo, da nam morebitne odjave posredujete najkasneje do 14.6.2011.

Vljudno vabljeni!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic