Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Seminar: Kako reagirati na merilo najnižje cene pri javnem naročanju in ostala merila in pogoje v postopku javnega naročanja? ZPVPJN

VSEBINA IN NAMEN SEMINARJA:

Namen seminarja je udeležence seznaniti s pravnimi možnostmi glede spremembe merila najnižje cene in pravnimi sredstvi ter roki, ki jih imajo na voljo v postopkih javnega naročanja:  

  • Nove Uredbe, izdane na podlagi ZJN-2
  • Nov Zakon o pravnem varstvu v postopku javnega naročanja
  • Roki za pravno varstvo glede meril in pogojev
  • Takse
  • Vpogled v dokumentacijo naročnika – zakaj je pomemben
  • Praksa državne revizijske komisije

KOMU JE NAMENJEN: Vodilnim delavcem, pravnikom in vsem drugim, ki se ukvarjate oz. ste vpeti v postopke javnega naročanja.

PREDAVATELJICA: Polona Fink Ružič, univ. dipl. prav., z opravljenim pravniškim državnim izpitom, je direktorica Zakonodajno-pravne službe na Gospodarski zbornici Slovenije. Ukvarja se z gospodarskim in civilnim pravom. Ima izkušnje tudi iz odvetništva in pravosodja. 

PRIJAVE IN KOTIZACIJA: Prijave sprejemamo preko e-prijavnice (spodaj) ali s prijavnico v tem VABILU na fax 02/220 87 11.

Za člane ŠGZ in GZS znaša kotizacija samo 40,00EUR (z DDV) za nečlane 100,00 EUR (z DDV). Vsakemu nadaljnemu udeležencu iz istega podjetja se prizna 20% popust! Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom seminarja na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145, sklic – matična št. podjetja, in da ob prihodu predložite potrdilo o plačilu. Morebitna odjava nam mora biti podana pisno najkasneje do 6.02.2012. Pri neudeležbi brez pisne odjave kotizacije ne vračamo.
 

Vljudno vabljeni!

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic