Novosti in obvestila

Datum

30. Maj 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Skupina Henkel Maribor uspešno odprla Evropski center odličnostiza barve za lase

Skupina Henkel, svetovno vodilna na področju potrošniškega blaga, je slovesno odprla Evropski center odličnosti za barve za lase v Mariboru. To predstavlja največjo posamično investicijo podjetja Henkel v Sloveniji v zadnjih 30 letih in pomemben mejnik tako za podjetje Henkel kot za slovensko gospodarstvo, zlasti za štajersko regijo.

Vzpostavitev Evropskega centra odličnosti za barve za lase je zelo pomembna prelomnica, ki obeta povečanje proizvodnih količin in zaposlitvenih priložnosti. S to največjo investicijo podjetja Henkel v Sloveniji v zadnjih treh desetletjih Henkel Maribor postavlja temelje za enega največjih uspehov na področju proizvodnje barv za lase na svetovni ravni. V skladu z okvirjem trajnostnega razvoja Henkel 2030+ je proizvodna lokacija Henkel Maribor ponosna, da ima status ogljično nevtralne proizvodne lokacije. Hkrati pa z izkoriščanjem inovacij, digitalizacije in tehnološkega napredka ta lokacija dokazuje, da je proizvodna lokacija svetovnega razreda.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic