Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Sodelavec podjetja – dober gospodar na svojem delovnem mestu

Na dveurni delavnici Vam bo gospa Irena Dobnik, univ.dipl.oec., na podlagi svojega več kot 10-letnega delovanja na področju svetovanja podjetjem predstavila praktičen pristop in dobre prakse iz različnih slovenskih podjetij:

»Na primeru mednarodne prakse in primerih iz lastne svetovalne dejavnosti lahko dokažemo, da je sodelavec lahko dober gospodar na svojem delovnem mestu, če se mu zaupa, postavi razumljiv, nedvoumen cilj, brez krivdnega principa za nazaj in se ga motivira za aktivno sodelovanje v procesu.«

Posebej vabljeni vsi, ki vas zanima sodelovanje na razpisu »Procesni vavčer 2011« pri JAPTI
(več na www.japti.si).

PRIJAVE: Ob podpori s strani Javne agencije za podjetništvo in tuje investicije ter Ministrstva za gospodarstvo je udeležba brezplačna!

Zaradi evidence strukture prijavljenih prosimo, da vašo prijavo na dogodek posredujete do petka, 24. junija 2011 po e-pošti na Štajerski tehnološki park: info@stp.si
(za dodatne informacije pokličite na 02 / 6540 – 229)

VABILO (Pdf)

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic