Novosti in obvestila

Datum

15. Maj 2018

Kategorije

Deli z drugimi

SPIRIT Slovenija vabi podjetja na organiziran obisk sejma CeBIT 2018 v Hannovru, Hannover, 13.-15.06.2018

Ljubljana, 15. maj 2018 – Javna agencija SPIRIT Slovenija vabi slovenska podjetja, naj se udeležijo skupinskega organiziranega obiska sejma CeBIT2018, ki velja za enega izmed vodilnih svetovnih sejmov na področju digitalizacije in IT storitev. Potekal bo med 13. in 15. junijem 2018 v Hannovru, podjetja pa se lahko prijavijo najkasneje do petka, 18. maja 2018.

Sejem CeBIT je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja informacijsko komunikacijskih tehnologij. Med drugim se v okviru sejma predstavljajo izdelki in storitve s področja poslovnih storitev IT, računalništva v oblaku, virtualnega okolja, infrastrukture IKT, upravljavskih storitev, novih tehnologij, urbanih medijev, varnosti in shranjevanja podatkov ter sorodnih vsebin.

Agencija bo za sodelujoča slovenska podjetja organizirala vodeni ogled sejma, in pri tem izpostavila predvsem tista področja, ki si jih bodo izbrala prijavljena podjetja (seznam tematik je na spletni strani www.izvoznookno.si), ter obisk slovenskega paviljona, ki je umeščen na petih različnih lokacijah. Podjetja bodo lahko spoznavala najnovejše trende in primere dobrih praks digitalizacije tudi z udeležbo izbranega konferenčnega dogodka (d!talk). Celoten program dogodkov je na:  https://www.cebit.de/en/conference/conference-program/

 

PROGRAM OBISKA
Sreda, 13. junij 2018
5:30 Zbor na letališču Jožeta Pučnika Ljubljana.
7:05 – 8:25
9:50 – 10:40
Let Ljubljana – Frankfurt
Let Frankfurt – Hannover
Organiziran prevoz do sejma, obisk izbranih slovenskih paviljonov / individualni ogled sejma / udeležba na izbranem konferenčnem dogodku
Četrtek, 14. junij 2018
Voden ogled sejma glede na izbrano tematiko/ individualni ogled sejma / udeležba na izbranem konferenčnem dogodku
Petek, 15. junij 2018
Individualni ogled sejma / udeležba na izbranem konferenčnem dogodku do približno 15.15, odhod na postajo pri sejmu
15:49 – 18:22
20:30 – 21:40
Vožnja s hitrim vlakom ICE Hannover /Messe Laatzen-Frankfurt
Let Frankfurt – Ljubljana

 

Zainteresirana slovenska podjetja lahko svoj interes za udeležbo potrdijo preko elektronske prijavnice ,najkasneje do 18. maja 2018, do 12 ure.

 

Stroške organizacije vodenega ogleda (ki jih organizira sejmišče in je plačljivo) krije SPIRIT Slovenija, stroške potovalnega aranžmaja pa krijejo udeleženci sami.

Vse informacije v zvezi s prijavo, ceno in programom so na www.izvoznookno.si in pri Tini Lukan, SPIRIT Slovenija, T 01 5309 826, E tina.lukan@spiritslovenia.si.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic