Novosti in obvestila

Datum

08. Mar 2021

Kategorije

Deli z drugimi

SPS – Zaprtje Vavčerja za digitalni marketing in Vavčerja tržne raziskave

Slovenski podjetniški sklad je v 12.02.2021 v Ur.l.RS št. 21/2021 in na svoji spletni strani ponovno aktiviral 13 vavčerskih pozivov, preko katerih lahko podjetja pridobijo nepovratna sredstva v višini od 300,00 EUR do 9.999,99 EUR in jih koristijo za različne namene.

 

Tudi letos je s strani podjetij izkazan velik interes po koriščenju vavčerjev. Povpraševanje po nekaterih že krepko presega razpoložljiva sredstva, zato je Slovenski podjetniški sklad v petek 5.3.2021 objavil zaprtje dveh vavčerjev, in sicer: Vavčer za digitalni marketing in Vavčer za tržne raziskave.

 

Zaradi omejenih sredstev, ki so podjetjem na razpolago v letu 2021 preko finančnih spodbud malih vrednosti – Vavčerjev in hkrati zaradi velikega povpraševanja, bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v prihodnjih mesecih skušalo zagotoviti dodatna sredstva za vavčerje. Tako bodo vavčerji, ki jih bo potrebno zaradi pomanjkanja sredstev zapreti v prvi polovici leta, predvidoma ponovno na voljo v drugi polovici leta 2021.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic