Srečanje in B2B razgovori s kitajskimi trgovci, uvozniki in dobavitelji v Budimpešti 3.–5. 06. 2019

Iščete poslovne priložnosti s podjetji iz Kitajske?

Srečanje in B2B razgovori s kitajskimi trgovci, uvozniki in dobavitelji v Budimpešti 3. – 5. junij 2019

Tudi letos bo med 3. in 5. junijem v Budimpešti potekal poslovni dogodek  CHINA BRAND FAIR 2019 v Budimpešti – (https://chinabrandfair.eu/en), na katerem se bodo udeleženci iz držav Centralne in Jugovzhodne Evrope lahko srečali s predstavniki kitajskih podjetij iz področij mednarodne trgovine (uvoz/izvoz), avtomobilizma (oprema in komponente), elektronike (izdelki in komponente), notranje opreme (dom in pisarne), tekstila (gotovi izdelki in metražno blago), darilnega programa ter premium izdelkov, strojne opreme in orodij, LED ter solarne opreme in izdelkov, gradbenih izdelkov in opreme,  izdelkov iz področij kemije in medicine, agroživilstva in prehrane, embalaže in opreme za pakiranje, kulture, turizma, športa, tradicionalne medicine idr.

Organizatorji obljubljajo udeležbo preko 300 kitajskih preverjenih in zanesljivih podjetij, ki iščejo evropske kupce, uvoznike, zastopnike, trgovce pa tudi dobavitelje (evropske izvoznike). Na internet strani (https://chinabrandfair.eu/en/exhibitors.php) je že objavljen spisek kitajskih podjetij, ki pa se vsakodnevno dopolnjuje.

Slovenska podjetja, ki se bodo prijavila s pomočjo posebne promocijske kode – SSLB in se bodo udeležila vsaj 6 poslovnih srečanj s kitajskimi udeleženci, bodo po vrnitvi v Slovenijo na osnovi predložene kopije potrdila o nočitvi  v Budimpešti v času dogodka dobila povrnjene stroške v višini 60 € za vsakega udeleženca (DDV v višini 22% vključen) – če bosta iz posameznega podjetja dva udeleženca (in bosta opravila vsaj 12 sestankov), pomeni to 120 € povrnjenih stroškov.Hotelsko namestitev si udeleženci organizirajo sami.


Dodatne informacije
lahko dobite na GZS, kontakt: g. Marko Jare, tel : 01 5898 158, e-mail: marko.jare@gzs.si