Novosti in obvestila

Datum

21. Mar 2024

Kategorije

Deli z drugimi

SREČANJE ŠTAJERSKEGA GOSPODARSTVA 2024

V četrtek, 19.3.2024, je  potekalo tradicionalno Srečanje štajerskega gospodarstva, ki ga naša zbornica vsako leto organizira za naše članice in člane, podjetnike in gospodarstvenike.

Zbrane v prepolni dvorani Lutkovnega gledališča Maribor sta pozdravila in nagovorila predsednik Štajerske gospodarske zbornice, Albert Kekec in generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije, Vesna Nahtigal.

V nadaljevanju večera je sledil program z violinistom Klemnom Bračkom in znanim komikom in glasbenikom Tilnom Artačem, ki je goste dobro uro navduševal s satirično komičnim programom.

Sproščeno vzdušje se je nadaljevalo tudi na pogostitvi v prelepem ambientu Minoritske cerkve, kjer so se gosti družili ob dobri hrani in izbranih vinih vse do poznega večera.

Več fotografij si lahko ogledate v fotogaleriji na naši Facebook strani Štajerska gospodarska zbornica: https://www.facebook.com/stajerskagospodarskazbornica

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic