novinarska

»Veseli smo, da Karierni sejem, ki smo ga skupaj s partnerji zasnovali pred 7 leti, podjetja vedno bolj prepoznavajo kot pomembno priložnost za pridobivanja novih sodelavcev in osveščanje o kariernih priložnostih v različnih gospodarskih panogah. Nihče namreč ne more napovedati, katere bodo prioritete zaposlovanja v naslednjih 5 do 10 letih. Vemo pa, da bodo podjetja potrebovala različne profile in bolj kot bodo mladi poznali poklice sedanjosti in potrebe prihodnosti, lažje se bodo odločali za šolanje. Zato smo zelo zadovoljni visoke udeležbe podjetij na letošnjem Kariernem sejmu.«  

S temi besedami je mag. Aleksandra Podgornik, direktorica ŠGZ na novinarski konferenci napovedala že sedmi Karierni sejem, ki bo potekal od 15. do 17. novembra v Športni dvorani Ljudski vrt v Mariboru.

ŠGZ s svojimi aktivnostmi že leta omogoča, da podjetja na Kariernem sejmu predstavljajo svoje možnosti zaposlovanja, letos pa predstavlja tudi poklice prihodnosti, ki jih prinaša krožno gospodarstvo.

Poleg tega bo ŠGZ v dvorani KARIERNI KAŽIPOT predstavila tudi poklice, ki jih opravljamo v zbornici. Vabimo vas, da nas obiščete.

Več informacij najdete na https://mladimaribor.si/kariernisejem/

 

Dodatne informacije

mag. Aleksandra Podgornik
direktorica Štajerske gospodarske zbornice
T: 02 220 87 00
E: pr@stajerskagz.si

Štajerska Gospodarska Zbornica