Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Štajerska gospodarska zbornica organizira prvi Forum štajerskega gospodarstva

Razvojne priložnosti štajerskega gospodarstva v času recesije

Štajerska gospodarska zbornica bo v torek, 27. januarja ob 14. uri organizirala prvi štajerski gospodarski forum, na katerem bodo spregovorili o danes za gospodarstvo zagotovo najbolj vsem skupni temi – razvojnih priložnostih v zahtevnih in nezavidljivih časih finančne in gospodarske krize. Kriza seveda ni bila posledica naših ravnanj, vanjo je bilo potegnjeno celotno svetovno gospodarstvo, prav tako se ne bomo mogli iz nje reševati sami, je pa pomembno, kako se vsi skupaj in vsako podjetje posebej nanjo odzove in kako bo zmoglo najti izhod.
Sodelovanje na prvem štajerskem gospodarskem forumu so potrdili minister za gospodarstvo dr. Matej Lahovnik, namestnik guvernerja Banke Slovenije Andrej Rant, prav tako bodo s svojimi prispevki sodelovali dr. Roman Glaser, predsednik Štajerske gospodarske zbornice, sicer predsednik uprave Perutnine Ptuj, predsednica uprave Probanke mag. Romana Pajenk, dr. Rasto Ovin iz Ekonomske fakultete Maribor in mag. Branko Žerdoner, predsednik uprave Mariborske livarne Maribor. Forum, ki ga bo vodil Leonard F. Peklar, bo potekal v Studio RTS, ki bo forum tudi posnel in tako omogočil njegovo spremljanje vsem zainteresiranim.

Dodatne informacije: mag. Aleksandra Podgornik, direktorica Štajerske gospodarske zbornice,
T: 02 2208700, F: 02 2208 711, E: info@stajerskagz.si

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic