Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Informacije so najpomembnejše, zato jih je treba približati vsem, ki jim utegnejo koristiti

Štajerska gospodarska zbornica v Hiši informacij na Ptuju

V Hiši informacij, ki na Ptuju deluje pod okriljem Zavoda RS za zaposlovanje, začenja z današnjim dnem s svojim delom in poslanstvom tudi Štajerska gospodarska zbornica, ki s tem uresničuje enega od zastavljenih ciljev zbornice – približevanje članom in odličnost dostopnosti storitev zbornice v celotni Podravski regiji. V Hiši informacij bodo na voljo tiskane publikacije zbornice, ki jih bodo vsi zainteresirani lahko vedno dobili. V času uradnih ur, ki bodo vsako sredo med 13.00 in 15.00 uro, pa bo predstavnica oz. predstavnik zbornice tudi osebno zagotavljal želene informacije in hkrati tudi svetovanje, predvsem članom Štajerske gospodarske zbornice, seveda pa tudi drugim, ki bodo lahko tudi tako spoznavali vsebino dela zbornice. »Zavedamo se pomena informiranja in zato se trudimo, da informacije našim članom omogočamo na različne mogoče načine. Zavedamo se tudi, da je kljub različnim elektronskim in drugim možnostim treba še vedno ali celo vedno bolj, omogočati tudi osebne stike. Predvsem želimo našim članom svetovati in jim približati informacije in to je v neposrednem pogovoru še vedno najlažje in najbolj učinkovito«, je ob začetku dela ŠGZ v Hiši informacij na Ptuju povedala mag. Aleksandra Podgornik, direktorica zbornice. Štajerska gospodarska zbornica vse bolj postaja prostor srečevanja gospodarstvenikov in pretoka informacij, organizira mnoge zanimive dogodke, tudi veliko seminarjev in delavnic in odslej lahko pričakujemo marsikatero izvedbo tudi na Ptuju. Prva delavnica, Osebnostna mapa zaposlenega, se odvija že danes, v kratkem pa je načrtovana tudi delavnica Poslovanje z davčno upravo le še elektronsko, ki bo zagotovo zanimiva za člane zbornice iz Ptuja in okolice.
Hišo informacij najdete na Krempljevi ulici 2 na Ptuju, le nekaj korakov stran od mestne hiše. V istih prostori deluje že CIPS (Center za informiranje in poklicno svetovanje).

Dodatne informacije: mag. Aleksandra Podgornik, direktorica Štajerske gospodarske zbornice, T: 02 2208700, F: 02 2208 711, E: info@stajerskagz.si 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic