Novosti in obvestila

Datum

07. Mar 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Štajerski podjetniški zajtrk Tiko Pro 2018, MB, 22.03.2018

Letos vam z informacijami za zajtrk postrežemo tudi v Mariboru!

V želji, da bi vaše ideje še hitreje zrasle v odlične projekte, smo se odločili, da tradicionalni podjetniški zajtrk Tiko Pro letos nadgradimo in ga dopolnimo še s Štajerskim podjetniškim zajtrkom, ki se bo v mesecu marcu odvijal v Mariboru.

Se sprašujete,
 • kaj je letos novega in drugačnega na področju slovenskih razpisov,
 • kakšne so priložnosti za prijavo na EU razpise,
 • katera sredstva bodo na voljo za podjetja na Štajerskem,
 • kaj je ključ do uspešno napisanega projekta,
 • kaj nas učijo primeri iz prakse,
 • kateri razpisi bodo aktualni na hrvaškem,
 • katere so najpogostejše napake pri projektnem poročanju?

Vse to in še več razkrivamo na druženju ob najpomembnejšem obroku dneva, ki se bo v četrtek, 22. 3. 2018 odvijal v hotelu City v Mariboru od 8.30 do 13. ure

Prijave sprejemamo preko spodnjega prijavnega obrazca do 16. 3. 2018. Do tega datuma je možna tudi odjava (v kolikor se boste na dogodek prijavili prej) – odjava po tem datumu žal ne bo več možna.

[av_button label=’PRIJAVA NA ZAJTRK >>>’ link=’manually,http://www.tiko-pro.si/stajerski-podjetniski-zajtrk#’ link_target=’_blank’ size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-9n61l’]

Kotizacija za udeležbo znaša 75 € + DDV.

*Članom Štajerske gospodarske zbornice in Območne obrtno-podjetniške zbornice Maribor pri prijavi na Štajerski podjetniški zajtrk priznamo 15 % popust.

Veselimo se že snidenja z vami,

lepo vabljeni!

 

Program

8.30 – 9.30 Prihod, registracija in zajtrk
9.30 – 10.15 Kristina Kočet Hudrap Povratna in nepovratna sredstva v 2018

 • Splošni pregled napovedanih razpisov v 2018.
 • Nepovratna sredstva za podjetja na Štajerskem v 2018.
 • Kratka predstavitev razpisa RRI 2. sklop.
 • Izkušnje iz preteklih prijav – primeri iz prakse.

 

10.15 – 11.00 Mateja Kramberger Raziskovalno razvojni projekti v EU

 • Aktualni programi za obdobje 2018 – 2020.
 • Novosti v okviru EU razpisov.
 • Kakšna naj bo projektna ideja, da ustreza razpisom v okviru Obzorja 2020?
 • Izkušnje iz preteklih prijav – primeri iz prakse.

 

11.00 – 11.15 Odmor Kava in prigrizek
11.15 – 12.00 Tea Markotić Kratek pregled razpisov na Hrvaškem

 • Pregled aktualnih razpisov in osnovni pogoji (raziskovalno razvojni projekti, investicije, olajšave, start up podjetja, internacionalizacija, itd.).
 • Izkušnje iz preteklih prijav – primeri iz prakse.

 

12.00 – 12.45 Renata Sinič Ornik 10 najpogostejših napak pri projektnem poročanju

 • Kje in zakaj se pri projektnem poročanju največkrat zatakne?
 • Kakšne so posledice, če se projektnega poročanja ne lotimo pravočasno in dovolj vestno?
 • Kako napake pri projektnem poročanju preprečiti?
 • Primeri iz prakse.

Predavatelji

 

Kristina Kočet Hudrap
Ustanoviteljica in solastnica podjetja Tiko Pro d.o.o. Bogate izkušnje je pričela nabirati pred skoraj desetimi leti kot ena izmed pionirjev na področju priprave dokumentacije za črpanje povratnih in nepovratnih sredstev. Poznavanje branže, vseh sprememb in razvoja, ki jih je področje doživelo, Kristini daje ključno prednost ter plemeniti njeno dragoceno strokovno znanje. Danes skupaj s Tjašo Milošič Kovačič vodi ekipo 16-ih sodelavcev in v podjetju skrbi za ključne stranke ter za aktivnosti rasti in razvoja podjetja.
Mateja Kramberger
Je članica EU pisarne in vodja projektov, ki samostojno skrbi za pripravo dokumentacije in prijavo na EU razpise. Mateja je certificirana ECQA vodja EU projektov in predavateljica za področje pridobivanja ECQA certifikatov. Strokovno znanje in izkušnje je vrsto let pridobivala na področju projektnega vodenja, projektne koordinacije in priprave dokumentacije za prijavo v najrazličnejše programe, ki jih razpisuje Evropska komisija.
Tea Markotić
Je vodja hrvaške podružnice, ki ob koordiniranju hrvaške ekipe skrbi še za vsebinsko in finančno pripravo dokumentacije za stranke, ki prijavljajo projekte v hrvaške nacionalne programe ter za marketinške in trženjske aktivnosti Tiko Pro Hrvatska. Tea je svoje znanje in kompetence pridobivala z delom na nacionalnih razpisih tako v Sloveniji kot na Hrvaškem, kar ji je omogočilo razviti izjemno širino in podkrepilo njeno raznoliko strokovno znanje.
Renata Sinič Ornik
Je vodja projektov s področja projektnega poročanja. Njene ključne zadolžitve so skrb za komunikacijo z ministrstvom in svetovanje ter pomoč podjetjem pri pripravi vsebinske dokumentacije ter finančnih vidikov, vezanih na projektno poročanje. Renata je na področju projektnega poročanja aktivna že vrsto let, v svojem naboru pa ima najširšo možno paleto izkušenj s projekti različnih vrednosti in z raznovrstnih področij.
Katja Ajdnik
Vodja marketinga v podjetju skrbi za marketinške, trženjske in P.R. aktivnosti.
Na Štajerskem Podjetniškem zajtrku bo poskrbela za moderacijo dogodka.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic