Novosti in obvestila

Datum

07. Mar 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Anketa regijskega sveta podjetnih žensk in podjetnic

Spoštovane,

pred vami je anketa, ki je namenjena vsem ženskam, od tistih, ki imate podjetje, obrt, ste managerke, ali samo zaposlene v kakšnem podjetju. Če ste še članice Regijskega sveta podjetnih žensk in podjetnic, ki deluje v okviru Štajerske gospodarske zbornice, pa sploh upamo na vaše sodelovanje.

Na vas naslavljamo anketo in iskreno prošnjo, da jo izpolnite in nam s tem poveste svoje mnenje, želje in pričakovanja.

Vzelo vam bo samo nekaj minut, če boste dopisale še kakšno dodatno mnenje, kakšno minuto več. Vemo, da je vaš čas dragocen, vendar so dragocena tudi vaša mnenja in prosimo vas, da jih delite z nami. Potrudile se bomo, da bodo vsa vaša mnenja slišana in upoštevana.

Hvala,

Regijski svet podjetnih žensk in podjetnic

[av_button_big label=’Anketa regijskega sveta podjetnih žensk in podjetnic…’ description_pos=’below’ link=’manually,https://www.1ka.si/a/159691′ link_target=’_blank’ icon_select=’no’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ custom_font=’#ffffff’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ color_hover=’theme-color-subtle’ custom_bg_hover=’#444444′ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2wolbw’][/av_button_big]

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic