Sveža epizoda podcasta Gravitacija z zlatim startupom Pharsol

inovativna slovenija gravitacija 2021

Gravitacija,

podcast GZS o idejah, inovacijah, razvoju, poslovnih modelih in tehnologijah je v sveži epizodi gostil Miho Rajha iz podjetja Pharsol, prejemnika zlatega nacionalnega priznanja GZS za inovacije 2020.

Epizodo #13 ter vse pretekle in prihodnje epizode lahko poslušate ter jim sledite preko spletne strani podcasta Gravitacija, Apple podcasts, Spotify, Google podcasts, Anchor … oziroma preko vaše priljubljene aplikacije za poslušanje podcastov.

Podcast Gravitacija je tudi reden spremljevalec INOvičk, več vsebin na temo inovacij pa je sedaj dostopnih tudi na novi spletni strani Inovativne Slovenije.

 

Miha je z Miho in Alešem spregovoril o tem, kako inovira zagonsko podjetje oziroma startup. Med drugim so govorili tudi o tem:

  • kakšna je bila pot od ustanovitve podjetja do zlatega nacionalnega priznanja GZS za inovacije in do danes,
  • ali sodijo med zagonska podjetja, ki so nagnjena bolj k vztrajnosti ali k pivotiranju,
  • kako inovirajo, kakšne metode in orodja uporabljajo ter kako merijo inovacije,
  • zakaj so pripravili medkoronski in pokoronski krizni načrt,
  • pod katero izmed inovacij v zgodovini bi se podpisal, za katero izmed inovacij bi si želel, da je nikoli ne bi bilo in kaj bi razvil, če bi bila omejitev samo nebo.

Tokrat so tri izzive pripravili Suzana Flisar (Roto), Miha Vrbinc (Krka) in Tadej Glavač (GO4GOAL), prejemniki zlatih in posebnega nacionalnega priznanja GZS za inovativnost 2020.

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Prijava na e-novice

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!