Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Tematsko srečanje: Ali gospodarska kriza prinaša v menedžment tudi krizo etike?

Tokrat  smo se odločili,  da poglobimo svoja znanja s področja etičnega ravnanja  in se  usmerimo v kratko razmišljanje v smislu krepitve etičnega delovanja – vse z namenom uspešnejšega poslovanja in v izogib slabemu imidžu, ki nam ga ustvarjajo neetično naravnani posamezniki. 

Svoja bogata znanja in izkušnje bo z nami podelil priznani strokovnjak dr. Mitja Tavčar, ki je doktoriral iz ekonomskih znanosti s področja ekonomike, organiziranja in poslovne informatike poslovnih sistemov, magistriral iz področja poslovno organizacijskih znanosti in diplomiral kot univerzitetni diplomirani inženir elektrotehnike. Več desetletij je deloval v menedžmentu mednarodnega poslovanja in strateškega načrtovanja ter consultinga v Iskri. Dve desetletji deluje na usposabljanju menedžerjev, zlasti v okviru podiplomskih študijskih programov na področju menedžmenta, trženja, komuniciranja, etike in kultur na fakultetah Univerze v Mariboru, Univerze v Ljubljani in Univerze na Primorskem. Je odličen predavatelj, ki nas bo obogatil in nas opomnil, da so  etična ravnanja v menedžmentu pogoj za uspeh.

Udeležba je za člane ŠGZ in člane Združenja gospodarstvenikov Maribor brezplačna.

Prosimo vas, da svojo udeležbo potrdite po e-pošti: lidija.majcen@stajerskagz.si; najkasneje do 8.11.2010.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic