Novosti in obvestila

Datum

29. Maj 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Trendi in digitalizacija dvoriščne logistike, 11. 6. 2024

Vabimo vas na dogodek z naslovom “Trendi in digitalizacija dvoriščne logistike”, ki bo potekal v torek,  11. junija, v Konferenčnem centru Camino (A hotel, Žalec).

Dogodek je namenjen vsem, ki razmišljate o optimizaciji dvorišče logistike in ki želite spoznati trende, ki jih prinaša digitalizacija.

Globalne in lokalne logistične trende bosta v zanimivem pogovoru predstavila izkušena strokovnjaka, dr. Igor Jakomin in Igor Žula. Sledila bo študija primera mag. Boruta Žurana iz podjetja Talum, ki bo predstavil, kako so se lotili celostne prenove dvoriščne logistike v Industrijski coni Kidričevo.

Ob tej priložnosti bomo širši javnosti prvič predstavili Auro, inovativno modularno platformo, ki naslavlja potrebo podjetij po optimizaciji virov, boljšem sledenju in poročanju ter učinkovitem upravljanju varnosti in logistike. Prednosti Aure bo predstavil Tadej Božičko, tehnični direktor v podjetju Tenzor. Gre za lastno rešitev, ki smo jo razvili na podlagi preteklih projektov z našimi strankami v industriji in logistiki in se je že uvrstila med finaliste za najboljšo digitalno inovacijo.

Dogodek bo zaključil Miha Senčar, ki bo predstavil inovativne razvojne rešitve v Skupini Tenzor.

Pričakujemo vas ob  8.45, dogodek pa bomo zaključili ob 12. uri s kosilom v restavraciji Camino.

Vabimo vas, da se nam pridružite na dogodku. PRIJAVA

Več informacij o dogodku si lahko ogledate tukaj.

 

Udeležba na dogodku je brezplačna. Število udeležencev je omejeno, zato pohitite s prijavo in si zagotovite svoje mesto!

 

 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic