Novosti in obvestila

Datum

31. Maj 2024

Kategorije

Deli z drugimi

Mikrodokazila – učinkovit odgovor na potrebe gospodarstva in družbe

Gospodarska zbornica Slovenije in Univerza v Ljubljani vabita na dogodek “Mikrodokazila – učinkovit odgovor na potrebe gospodarstva in družbe”, 11.6.2024, ob 9. uri, dvorana A, GZS.

Namen dogodka je predstaviti mikrodokazila in njihov doprinos k potrebam trga in družbe. Mikrodokazila so zaradi svoje fleksibilnosti in kakovosti pomembna pri zapolnjevanju vrzeli med novimi znanji in sodobnimi trajnostnimi izzivi, predstavljajo pa tudi inovativno novo orodje vseživljenjskega učenja in stalnega strokovnega izpopolnjevanja.  

Podjetja bodo predstavila svoj pogled in pričakovanja o mikrodokazilih in njihove prednosti pri zagotavljanju manjkajočih kompetenc, ki jih bodo potrebovala v prihodnosti. Deležniki, ki sodelujejo pri oblikovanju sistema mikrodokazil, bodo med drugim spregovorili tudi o umeščanju teh v širši sistem izobraževanja.

Dialog, izmenjava informacij in spodbujanje dobrih praks o tem, kako zastaviti in podpreti razvoj mikrodokazil, je ključnega pomena za uspešnost uvedbe te novosti v Sloveniji.

Med dogodkom bo na voljo digitalni sistem, preko katerega boste lahko sodelujočim zastavili vprašanja. Če se vam ta porajajo že zdaj, jih lahko zapišete tudi v prijavni obrazec.

PROGRAM in PRIJAVA na dogodek se nahajata na tej povezavi.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic