Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Usposabljanje: Obvladovanje vplivov sprememb na zdravje in dobro počutje zaposlenih

Usposabljanje organiziramo kot partner v okviru projekta GEAR for Changes, glavni koordinator usposabljanja je EIM d.o.o. Center razvoja človeških virov. Usposabljanje bo potekalo v 4 modulih od 10. do 24. oktober 2011 v Mariboru

Na usposabljanju boste dobili odgovore na vprašanja:

  • Kako obvladovati vplive sprememb na zdravje in dobro počutje zaposlenih?
  • Kako v procesih uvajanja sprememb aktivno načrtovati, izvajati in vrednotiti aktivnosti za zdravje in dobro počutje skupaj z zaposlenimi v podjetju?
  • Kako zmanjšati stres v času uvajanja sprememb?
  • Kako razviti veščine ustvarjalnega odziva na spremembe in pri tem opolnomočiti sebe in sodelavce?

Pohitite s prijavami, saj je število udeležencev omejeno, upoštevali bomo vrstni red prispetja prijav. Vašo popolno prijavo (obrazec najdete spodaj), s katero si rezervirate brezplačno udeležbo na usposabljanju, pričakujemo najkasneje do petka, 30. septembra 2011, na e-naslov: d.merklin@center-rcv.org ali z ePRIJAVNICO preko spletne strani projekta.

Več informacij lahko dobite tudi po telefonu: 02/333 13 42, 031 775 490 pri Darji Merklin, eim, Center razvoja človeških virov d.o.o.. ter na www.gear-progress.eu.

Vabilo in prijavnica

Program

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic