Novosti in obvestila

Datum

03. Maj 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Vabilo na 2. mednarodno konferenco o krožnem gospodarstvu – 2nd Circular Change Conference, 11.-12.05.2017

Spoštovani člani SRIP in drugi zainteresirani za krožno gospodarstvo!

Član SRIP – Krožnega gospodarstva, Giacomelli media d.o.o. vljudno vabi na konferenco o krožnem gospodarstvu, 2nd Circular Change Conference, ki jo organizira v okviru platforme Circular Change.

Srecanje bo potekalo v četrtek in petek, 11. in 12. maja 2017 v Ljubljani (na Ljubljanskem Gradu) in Mariboru (v hotelu Habakuk) in v Mariboru.

Dvodnevni dogodek je rezultat številnih partnerstev, med katerimi so Partnerstvo za zeleno gospodarstvo pri Vladi RS, ki ga odraza častno pokroviteljstvo premiera Mira Cerarja, ter Veleposlaništvi Republike Italije – v  sodelovanju z Icejem – in Kraljevine Nizozemske, AmChama, gostiteljstvo obeh mest, Ljubljane in Maribora in prispevek številnih drugih deležnikov v samem programu srečanja.

 

Več na: www.circularchange.com .

 

Prijavo, ki je obvezna, uredite preko spletnega mesta: http://www.circularchange.com/events/conference-admission-fees/ .

 

Udeležba v Mariboru je brezplačna; nosilec tega dela konference je Ministrstvo za okolje in prostor skupaj z drugimi soorganizatorji.

 

[av_button label=’VABILO na 2nd CC Conference’ link=’manually,http://www.stajerskagz.si/administracija/wp-content/uploads/2017/05/VABILO-na-2nd-CC-Conference.pdf’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-3yaols’]

[av_button label=’Programme CCC 2017_FINAL’ link=’manually,http://www.stajerskagz.si/administracija/wp-content/uploads/2017/05/Programme-CCC-2017_FINAL.pdf’ link_target=” size=’small’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-2d8xf4′]
Vljudno vabljeni,

SRIP – Krožno gospodarstvo

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic