Vabilo na brezplačno poslovno srečanje in ogled poslovne enote TPV Prikolice na Veliki Loki pri Trebnjem, 27.11.2018

avtomatizirani proizvodni procesi

Spoštovani,

v torek, 27. 11. 2018, vas vabimo na zanimivo poslovno srečanje. Obiskali bomo podjetje TPV, Poslovno enoto Velika Loka. Pričakujejo nas ob 12.00.

Podjetje  TPV Prikolice s Ptuja je del Skupine TPV, ki je eden vodilnih razvojnih dobaviteljev, delujoč na globalnem trgu avtomobilske industrije. Osrednjo dejavnost skupine predstavlja razvoj in proizvodnja različnih sestavnih delov za avtomobilsko industrijo. Ob tem razvijajo in ponujajo tudi celovite rešitve za potrebe upravljana proizvodne logistike, kjer so avtomatsko vodena vozila (iz lastnega razvoja) eden ključnih produktov. Samo letos so prejeli kar sedem nagrad za inovativnost.

Razvojnim kompetencam družbe TPV zaupajo najzahtevnejši proizvajalci vozil za najprestižnejše blagovne znamke kot so BMW, Mercedez Benz, Volvo, Rolls Royce, Jaguar, Land Rover, Renault idr.

Vabijo nas na ogled njihove največje poslovne enote na Veliki Loki pri Trebnjem na Dolenjskem, kjer bodo predstavili najsodobnejše avtomatizirane proizvodne procese vključno z avtomatsko vodenimi vozili, ki so jih razvili za namen avtomatizacije proizvodne logistike.

 

Na Štajerski gospodarski zbornici bomo organizirali skupni prevoz.

Predviden odhod iz Maribora je ob 10:00. in povratek med 16.00 in 17:00.

 

Prosimo, da potrditev o udeležbi posredujete na email mia.mise@starjerskagz.si. Število udeležencev ogleda je omejeno, zato predlagamo, da svojo odločitev sporočite do četrtka 22.11. zjutraj.

 

Veselimo se skupnega srečanja in vas lepo pozdravljam

 

Aleksandra Podgornik,
direktorica Štajerske gospodarske zbornice

Marko Nemšak

Vodja marketinga in prodaje

Izpostavljamo

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!

Prijava na e-novice