Vabilo na srečanje PERL-Predstavitev davčnih novosti in minimalna plača, 23.1.2020 in Čas zame, 25.1.2020

utrinek-s-7.-konference-ženske-podjetnosti

VABILO NA SREČANJE PERL

  • četrtek, 23.1.2020, ob 17.00 uri (ŠGZ, Ulica talcev 24, Maribor)
  • sobota, 25.1.2020 ob 17. uri, (Hotel Draš)

 

Pozdravljene PERLE,

v že začetem letu, vam želimo veliko dobre volje, ustvarjalnosti, povezanosti ter poslovnih in osebnih uspehov! Perle se bomo potrudile, da bomo s povezovanjem prispevale k zgoraj omenjenim željam.

Vabimo vas na naše prvo letošnje srečanje na temo: »SPREMEMBE DAVČNE ZAKONODAJE IN MINIMALNA PLAČA S 1.1.2020«.

Vsebinski del bo izvedla mag. Jožica Planinšec Deržek, lastnica in direktorica podjetja Obzorje d.o.o., ki izvaja številna predavanja v Podravju, s področja podjetništva, vodenja knjig za podjetnike,
vodenje knjig za socialna podjetja, zaključni računi za podjetja, zaključni računi za samostojne podjetnike in društva. Ima več kot 25-letni izkušnje s področja računovodstva in davkov. Je licencirana davčna svetovalka pri zbornici davčnih svetovalcev Slovenije, pri Davčno-svetovalni zbornici Slovenije, pri GZS naziv Strokovni vodja računovodskega servisa, pri IR Računovodski strokovnjak, je predsednica Davčno finančnega regijskega sveta pri ŠGZ. Je tudi predsednica Nadzornega sveta pri ŠGZ podpredsednica Regijskega sveta poslovnih žensk in podjetnic – Perl.

Zaradi lažje organizacije je vas prosimo za predhodne prijave do 22.1.2020 na e-naslov: lidija.majcen@stajerskagz.si

Hkrati vas vabimo na še dogodek »Čas zame«, ki ga organizirata naši Perli: Aleksandra Kelc in Alenka Kűgerl, dne 25.1.2020, ob 17. uri v veliki dvorani hotela Draš.

Število mest je omejeno, zato čim prej rezervirajte svojo brezplačno vstopnico na tel: 041 471 061.

Izziv članicam – “Srečamo se pri vas” – povabite članice Perl v svoje prostore in se predstavite, organizirajte samopredstavitev in nam opišite svoje delo, vizijo, v kratkem naredite promocijo in me jo bomo delale vam.

Veselimo se srečanja in vas pozdravljamo,

mag. Vida Perko, predsednica
Jožica Planinšec Deržek, Vera Kozmik Vodušek; podpredsednici
Lidija Majcen, koordinatorka, tel: 02 220 87 25

 

Štajerska Gospodarska Zbornica