Novosti in obvestila

Datum

03. Maj 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Vabilo – predstavitev podjetij za bodoče vajence in dijake – program oblikovalec kovin – orodjar, 11.5.2021

Spoštovani predstavniki podjetij,

Tehniški šolski center Maribor bo v torek, 11. 5. 2021, ob 17. uri izvedel predstavitveno srečanje za vse bodoče vajence/dijake (za program oblikovalec kovin – orodjar) in njihove starše.
Srečanje bo potekalo v živo na njihovem naslovu: Zolajeva ul. 12, Maribor.

Uvod v predstavitev bodo naredili predstavniki šole (program in način dela v šoli), sledi predstavitev vajeništva, nato pa še predstavitve različnih podjetij. Na osnovi predstavitev podjetij se mladi lažje odločijo katero podjetje bi izbrali za vajeništvo.  Na voljo bo tudi čas za vprašanja.

Učence in starše bo povabila šola. Predstavniki zbornice vabimo podjetja, ki bi želela sprejeti vajence / dijake oblikovalce kovin – orodjarje, da se na tem srečanju sami predstavite.

Predstavitve podjetij trajajo cca. 5 do 10 min (npr. PPT prezentacija, video, izkušnje zaposlenih, ki opravljajo poklic oblikovalec kovin – orodjar, izkušnje sedanjih vajencev/dijakov itd, skratka tako, da je kratko in zanimivo).

S seboj lahko prinesete tudi promocijski material.

 

Če bi se vaše podjetje želelo predstaviti, vas prosimo, da se prijavite na e-naslov: info@stajerskagz.si, najkasneje do petka, 7.5.2021.

 

Veseli bomo vašega odziva, saj gre za našo skupno prihodnost.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic