Novosti in obvestila

Datum

30. Nov 2018

Kategorije

Deli z drugimi

6. konferenca ženske podjetnosti – V PODPORO ŽENSKEMU PODJETNIŠTVU, MB, 06.12.2018

Države sprejemajo sistemske ukrepe, ki vzpodbujaj vstop žensk v podjetništvo, saj si enostavno ne morejo privoščiti, da jih ne bi vključile.

Zavzemamo se za na osnovi širših analiz pripravljene in trajnostno naravnane ukrepe, ki bodo vključeni v prihodnjo finančno perspektivno in bodo tudi na ta način pridobili možnost širše finančne podpore, s katero bo usklajena tudi podpora države.

Katere ukrepe za ugodnejše podporno okolje za ženske podjetnice je sprejela Slovenija? In kakšni ukrepi veljajo v Avstriji?

 

6. KONFERENCA ŽENSKE PODJETNOSTI
V PODPORO ŽENSKEMU PODJETNIŠTVU

mednarodna konferenca: SLOVENIJA IN AVSTRIJA: KATERE UKREPE DRŽAVI PONUJATA PODJETNICAM

projekt RegioWIN: PREDSTAVITEV ZAKLJUČKOV

mednarodna delavnica: UČINKOVITA PREDSTAVITEV PODJETNICE / POSLOVNE IDEJE

B2B srečanja: SPOZNAJMO SE – IZMENJAJMO INFORMACIJE – SKLENIMO POSEL

mednarodni sejem: SKLENIMO POSEL

 

v ČETRTEK, 6. DECEMBRA 2018, V HOTELU CITY V MARIBORU.

 

mag. Aleksandra Podgornik, l.r.                                                      Claudia Krobath, vodilni partner projekta regioWIN
direktorica Štajerske gospodarske zbornice                                 in direktorica Innovation Region Styria GmbH

 

[av_button label=’Dogajanje bo potekalo v slovenščini in nemščini in bo simultano prevajano. Vse dodatne informacije lahko dobite pri Lidiji Majcen, na naslov: lidija.majcen@stajerskagz.si; T: 02 220 87 25 kamor tudi pošljite izpolnjeno prijavnico, in sicer najkasneje do 28.11.2018′ link=’manually,http://www.regiowin.com/6-konferenca-zenske-podjetnosti/#prijava’ link_target=” size=’small’ position=’center’ label_display=” icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ av_uid=’av-3261p1′ custom_class=” admin_preview_bg=”]

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic