2. TRANSFORMACIJSKA DELAVNICA – “ŠIBKA TOČKA” – zavora ali sprožilec trajnostnega napredka podjetja

weak-point

Četrtek 10. december 2020 | 17:00-19:30

Lokacija: ZOOM meeting

2. transformacijska delavnica je namenjena poglobljenemu in iskrenemu pogovoru o trenutni realnosti, ko smo se vsi, hote ali ne, znašli v procesu transformacije.

Usmerjena bo k prepoznavanju in udejanjanju nujnih korakov za boljše upravljanje podjetij in sicer bomo pozornost usmerili na:

  • prepoznavanje »šibkih točk« poslovanja,
  • prepoznavanje »močnih temeljev in skritih potencialov« poslovanja,
  •  vzpostavljanje novih ali transformaciji obstoječih poslovnih modelov poslovanja,
  • vzpostavljanju pravih načinov vodenja, komuniciranja in graditve dobrih medsebojnih odnosov v podjetjih.

Delavnica bo potekala v dveh delih in sicer:
V prvem delu delavnice bodo izhodišče konstruktivnemu dialogu najprej podali predstavniki dveh podjetij, ki so pripravljeni svoje bolj ali manj boleče izkušnje in sprožilce nujne poslovne transformacije deliti z nami.
V drugem delu delavnice bomo imeli konkretno in praktično debato z vsemi udeleženci, na kateri bodo sodelovali izkušeni strokovnjaki, ki bodo s strokovnimi komentarji in priporočili podkrepili praktične primere ukrepanja oz. odgovarjali na vprašanja udeležencev.

Prijava: sprejemamo se najkasneje do 09.12.2020. Delavnica je brezplačna in prvenstveno namenjena podjetjem z več kot 10 zaposlenimi. Število mest je omejeno na 15 podjetij. Elektronsko prijavnico najdete tukaj.

Več na: https://www.spiritslovenia.si/dogodek/364

Organizator: SPIRIT Slovenija

Vljudno vabljeni!

     

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter
SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Mojca Tominšek

Prijava na e-novice