Novosti in obvestila

Datum

20. Dec 2018

Kategorije

Deli z drugimi

5. Štajerski gospodarski forum 2018: Najboljša podjetja Podravja! Ogled oddaje…

6. štajerski gospodarski forum v letu 2018,

20.december 2018, TV Maribor.TEMA: NAJBOLJŠA PODJETJA PODRAVJA

Spodbujati pozitiven odnos do podjetnosti in izpostaviti najboljša podjetja Podravja – to je preprosta osnova projekta Podravsko podjetje leta, ki ga v sodelovanju izvajata Štajerska gospodarska zbornica in časopis Večer. V ozadju je prepričanje, da je treba spodbujati pozitiven odnos do podjetnosti in podjetništva. V Podravju je veliko dobrih gospodarskih družb, ki vzpostavljajo in razvijajo uspešne proizvodne programe, srečamo odlične izvoznike in motivirajoče delodajalce. Imamo ljudi, ki se trudijo. In prav te smo se namenili izpostaviti, jih pohvaliti in se jim zahvaliti, jih postaviti za zgled in spodbudo.

V tokratni forum zmagovalci izbora Naj podjetje Podravja:

Andrej Kolmanič, glavni izvršni direktor Impol d.o.o., iz kategorije velikih podjetij, Miha Gmajnar, direktor prodaje podjetja Continental Adria pnevmatike d.o.o., iz kategorije srednje velikih podjetij, Marijana Hertiša, direktorja Seltron d.o.o., iz kategorije zaposlovalec Podravja.

Štajerski gospodarski forum –  šesta oddaja december 2018

Za ogled oddaje sledite povezavi na sliki…

Vabljeni k ogledu!

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic