CEED že osmič vabi 4 slovenske podjetnike v Chicago na enomesečni brezplačen podjetniški program

Če se želite širiti v ZDA in/ali spoznati ameriško poslovno in podjetniško okolje, izkoristite priložnost in se prijavite na enomesečni podjetniški fellowship program, ki bo potekal maja 2019 v Chicagu.

Vsi stroški so kriti.

Za koga: za podjetnike (v starosti od 25-40 let) in predstavnike podjetniškega podpornega okolja.


Za vpogled v najnovejše trende, produkte, poslovne modele, … kako pomemben je pitch in vaša zgodba – Američani so »masters of storytelling«, kot tudi za spoznavanje načina razmišljanja in vsakdanjega funkcioniranja vaših bodočih potencialnih strank, za razvoj prvih poslov, … je enomesečna Chicago izkušnja odličen poligon za nadaljnje korake na ameriškem trgu.

Kako poteka: Vsak izbrani udeleženec en mesec sodeluje z gostujočo organizacijo/podjetjem, izbrano glede na vaše potrebe, hkrati pa tako v sklopu programa, ki ga organizira WorldChicago kot individualno na vsakodnevnih podjetniških in poslovnih dogodkih, spoznavate poslovno čikaško okolje, pridobivate nove kontakte in se družite z enako mislečimi.

Vsi stroški (potovanja, nočitve in prehrane) so kriti.

Program bo potekal od 25. aprila do 1. junija 2019. Prijave sprejemamo do 30. novembra 2018.

 

 


Več informacij o programu in prijavnica na povezavi.

Kontakt: Alja Gajšek, CEED Slovenija, ambasadorka programa v Sloveniji in udeleženka v 2016, alja.gajsek@ceed-slovenia.org