Novosti in obvestila

Datum

03. Sep 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Glasuj za tvojo naj inovacijo 2018

Gospodarska zbornica Slovenije bo 26. septembra 2018 na Brdu pri Kranju v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologije in SPIRIT Slovenija podelila priznanja za najboljše inovacije 2018. Letos se za zlata, srebrna in bronasta nacionalna priznanja ter diplome poteguje 42 najboljših inovacij iz 13 regij, ki jih ocenjuje posebna strokovna komisija.

Na regionalnem tekmovanju, ki ga je pripravila Štajerska gospodarska zbornica, so se v nacionalno tekmovanje za najboljše inovacije uvrstila podjetja:

UNIPRESS – stiskalnica za stiskanje in lepljenje lesnih lamel v lamelne plošče poljubnih širin z možnostjo vmesnih odprtin brez izmeta lesnih lamel Ledinek Engineering, d.o.o.
Bohovska cesta 19 A
SI-2311 Hoče
E: info@ledinek.com
www.ledinek.com
Gregor Ledinek, Robert Gašparič (Ledinek Engineering)
Janez Klemenčič (Simat – Janez Klemenčič s. p.)

 

Eco green Alu can Talum Tovarna aluminija d.d., Kidričevo
Tovarniška cesta 10
SI-2325 Kidričevo
E: guest@talum.si
www.talum.si
Boris Šegula, Simon Strmšek, mag. Gregor Zečević

 

Inovativna linija smolno rezanih rezalk in brusnih plošč Metalynx Ceramic s samoostritvenim keramičnim zrnom Swatycomet d.o.o.
Titova cesta 60
SI-2000 Maribor
E: info@swatycomet.si
www.swatycomet.com
Valentina Prapotnik, Rok Mezgec, Lolita Šerod, Danijela Senčar, Marija Kotnik, Valerija Napotnik, mag. Urška Vouri, Peter Matavž

 

Razvoj industrijskega algoritma za načrtovanje sestave, lastnosti in proizvodnih parametrov recikliranju prijaznejših zlitin v skupini Impol Impol 2000, d. d.
Partizanska 38
SI- 2310 Slovenska Bistrica
T: 02 845 31 00
www.impol.si
Alcad d.o.o.
C3M d.o.o.
dr. Varužan Kevorkijan, Uroš Kovačec, dr. Peter Cvahte,  Vukašin Dragojević, Marina Jelen, dr. Darja Volšak, Borislav Hostej, Irena Lesjak (Impol d.d.)
Sara Hmelak, Branko Hmelak (Alcad d.o.o.)
dr. Tomaž Šustar, dr. Janez Langus(C3M d.o.o.)

Vse Inovacije si oglejte na spletni strani.

Tudi tokrat bo podeljeno priznanje za najboljšo inovacijo po izboru javnosti. Zato TUKAJ oddaj glas za najboljšo inovacijo po tvojem izboru!

Glasovanje bo odprto do 24.9.2018.

 

Inovacijo Glasa ljudstva podpira

 

 

 

 

Partner širjenja inovativnosti

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic