Novosti in obvestila

Datum

13. Dec 2017

Kategorije

Deli z drugimi

Podravski Karierni dialog 2017, 20.12.2017

»Soustvarjajmo kariere v luči sprememb za boljši jutri«

PRVI POSVET v okviru kampanje projekta »Štartaj kariero s potencialom!« za zaposlene v Podravju, 20. december 2017 v Hotelu City Maribor, Ulica kneza Koclja 22, 2000 Maribor.

Globalno in lokalno trg dela prinaša izzive, na katere morajo biti pripravljeni tako delodajalci in delojemalci. V smeri digitalizacije se spreminja kultura podjetij, nastajajo nova delovna mesta, mnoga izginjajo, pojavlja se strukturno neskladje. Direktorje podjetij in kadrovske strokovnjake iz podravske regije vabimo na prvi Podravski Karierni dialog, ki ga organizirata Fundacija za izboljšanje zaposlitvenih možnosti PRIZMA, ustanova in pridružen partner projekta Zavod RS za zaposlovanje, Območna služba Maribor in Območna služba Ptuj.

S skupnimi močmi lahko poskrbimo za uspešnejši in konkurenčnejši trg dela v Podravju. Veseli bomo, če se nam boste pridružili k soustvarjanju dialoga za karierni razvoj zaposlenih, da bo prihodnost Podravja boljša in perspektivnejša.

[av_button label=’Podrobnosti o prijavi in program’ link=’manually,https://www.stajerskagz.si/izdelek/podravski-karierni-dialog-2017/’ link_target=” size=’large’ position=’center’ icon_select=’yes’ icon=’ue800′ font=’entypo-fontello’ color=’theme-color’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’ custom_class=” admin_preview_bg=” av_uid=’av-7tk8i’]

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic