Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Poslovna srečanja v Srbiji

Dejavnosti, ki so v teh regijah najbolj zastopane so kovinsko-predelovalna industrija, proizvodnja električnih strojev in aparatov, prehrambena industrija, strojegradnja, tekstilna industrija, lesno-predelovalna industrija, kemijska industrija in gradbeništvo.

Spomladi načrtujemo delegacijo v Srbijo, pred tem pa bi želeli preveriti vaš interes za obisk teh regij in srečanja s podjetji. To je odlična priložnost za vzpostavitev novih poslovnih stikov in dogovore o medsebojnem sodelovanju.

Prosimo vas, da nam do konca meseca januarja na e-naslov vesna.herzenjak@stajerskagz.si sporočite vaš interes, katero regijo bi želeli obiskati: Novi Sad, Valjevo ali Užice. V Novem Sadu se bo v času od 23. do 25. marca 2012 odvijal tudi mednarodni sejem METAL, ki ga glede na vaš interes prav tako lahko obiščemo.
Dodatne informacije: Vesna Herženjak, 02/22 08 724.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic