Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Poslovno srečanje s podjetji Republike Srbske v Prijedoru

Občina Prijedor  je tradicionalno industrijsko področje, na katerem deluje okrog  3000 poslovnih subjektov. Bogata naravna bogastva so omogočila razvoj  rudarstva, lesno predelovalne industrije, kovinske industrije, tekstilne industrije in poljedelstva. Občina Prijedor podpira in omogoča razvoj  domačega podjetništva kakor tudi  tuje investicije (Mittal Steel in Cora Group – Lipa drvo).

Poslovno srečanje bo potekalo v obliki  individualnih poslovnih razgovorov med podjetji obeh regij. Doslej so se poslovna srečanja z vnaprej pripravljenimi individualnimi razgovori izkazala kot odlična poslovna  priložnost za navezovanje  stikov  in za izmenjavo izkušenj ter poslovnih informacij.

Vabimo vas, da  se skupaj z nami  udeležite poslovnega srečanja in vaš interes in  prijavo potrdite z izpolnjenim prijavnim obrazcem (v prilogi) najkasneje do  25.5.2011 na el.naslov: marta.kanic@stajerskagz.si  ali po faxu na  štev.: 02 220 87 11.

Program in nadaljnje aktivnosti v zvezi s potovanjem  vam bomo sporočili naknadno.
V primeru zadostnega števila prijav bomo organizirali skupinski prevoz.

KOTIZACIJA za udeležbo je za člane brezplačna, za nečlane pa znaša 40,00€ (vključen DDV).
Prosimo, da kotizacijo nakažete najkasneje 1 dan pred pričetkom na poslovni račun pri Probanki d.d., št.: SI56 2510 0972 1667 145, sklic – matična št. podjetja

V pričakovanju vašega odgovora vas prijazno pozdravljamo.

VABILO

PRIJAVNICA
 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic