Novosti in obvestila

Datum

22. Dec 2016

Kategorije

Deli z drugimi

Posvet z MVZT in drugimi predstavniki vlade

Spoštovani, 

na Ministrstvu za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo smo v sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo ter z območnimi gospodarskimi zbornicami v začetku leta 2009 pripravili niz posvetov z gospodarstveniki po slovenskih regijah. Seznanili smo vas z načrtovanimi javnimi razpisi s področja spodbujanja tehnološkega razvoja, protikriznimi ukrepi vlade in prisluhnili predlogom.

Hkrati smo obljubili, da bomo posvete čez leto dni ponovili in skupaj z vami kritično preverili uspeh letošnjih javnih razpisov, namenjenih gospodarstvu, protikriznih ukrepov vlade ter kje vidite možnosti za boljše sodelovanje med gospodarstvom in znanostjo ter za večjo učinkovitost razpisov, ki jih razpisuje država. Zato bomo januarja in februarja 2010 pripravili nov niz posvetov, kamor vas vljudno vabimo.

Posvet za gospodarstvenike Podravja, ki ga MVZT pripravlja v sodelovanju s Štajersko gospodarsko zbornico bo v sredo, 13. januarja  2010, ob 13.30 uri v prostorih Štajerske gospodarske zbornice, Ulica talcev 24 (Dom gospodarstva) v Mariboru.

Ministrstvoma za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo ter za gospodarstvo se bodo tokrat na posvetih pridružili še predstavniki Službe vlade za razvoj in evropske zadeve. Poleg ministra za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo Gregorja Golobiča, bodo na posvetu sodelovali še mag. Darja Radić, državna sekretarka Ministrstva za gospodarstvo, dr. Aleš Mihelič, generalni direktor Direktorata za tehnologijo MVZT, dr. Jana Kolar, generalna direktorica Direktorata za znanost MVZT ter mag. Sibil Svilan, predsednik uprave SID banke.

Prosimo, da udeležbo potrdite na info@stajerskagz.si ali po faxu 02 220 87 11 najkasneje do 11.01.2010.

Veselimo se srečanja z Vami,

mag. Aleksandra Podgornik, l.r.                   Gregor Golobič, l.r.
            direktorica ŠGZ                                    minister za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo
 


Vabilo

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic