Novosti in obvestila

Datum

09. Apr 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Priložnost za vstop v nabavno verigo koncerna BOSCH

Ljubljana, 9. aprila 2018 – Javna agencija SPIRIT Slovenija je pred kratkim objavila poziv za slovenska podjetja, ki jih zanima vstop v nabavno verigo Robert Bosch GmbH. Zainteresirana podjetja se lahko prijavijo do vključno 24. aprila 2018.

V skladu s svojo nabavno politiko koncern BOSCH išče predvsem potencialne slovenske dobavitelje, ki lahko ponudijo kakovostne in/ali inovativne izdelke, storitve in rešitve iz področja avtomobilske industrije (dobavitelji ravni Tier 2 do Tier 4)  in področja IT aplikacij in programov, namenjenih področju Industrija 4.0 in Big Data.

SPIRIT Slovenija vabi vsa zainteresirana slovenska podjetja iz navedenih področij, naj do 24. aprila 2018 potrdijo svoj interes z e-prijavnico in priložen vprašalnik  ter si s tem zagotovijo možnost srečanja s predstavniki Bosch in predstavitve svojega podjetja in izdelkov. Na podlagi prejetih vprašalnikov in predstavitev slovenskih podjetij bo Bosch interno preveril in izbral potencialna slovenska podjetja, ki imajo možnost sodelovanja oz. vstopa v njihovo nabavno verigo. Izbrana podjetja bodo informacijo o načinu in terminu predstavitve izvedela naknadno.

 

*****

Po vrsti uspešno izvedenih predstavitev slovenske avtomobilske in živilsko predelovalne industrije SPIRIT Slovenija tudi v letošnjem letu nadaljuje s predstavitvami različnih sektorjev v okviru tako imenovanih Dnevov dobaviteljev oziroma sektorskih predstavitev in B2B dogodkov. Namen teh predstavitev je poleg večje gospodarske prepoznavnosti Slovenije pomagati pri povečanju prepoznavnosti slovenskih podjetij in njihovih izdelkov ter jim s tem olajšati vstop na tuje trge.

 

******

Več informacij: Lidija Vinkovič, odnosi z javnostmi, T: 01 589 18 75, M: 041 867 975

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic