Promocijsko-motivacijski dogodek: Financiranje podjetniških idej

financing-idea

Inkubator Sežana v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT v okviru Programa podpornih storitev subjektov inovativnega okolja v Republiki Slovenji v letih od 2020 do 2022 »SIO 2020-2022« organizira brezplačen promocijsko-motivacijski dogodek za start-up podjetnike.

Start-up podjetniki si lahko financiranje idej zagotovijo z različnimi sredstvi, ki jih ponujajo nacionalni in mednarodni financerji. Na webinarju se boste seznanili z nekaterimi nacionalnimi in mednarodnimi razpisi ter prejeli informacijo kako poiskati mednarodne projektne partnerje prek borze Enterprise Europe Network.

18. februar 2021, 13.00 – 15.00

PROGRAM:

• RAZPISI IN SPODBUDE SPIRIT Slovenija, Irena Meterc, SPIRIT Slovenija, javna agencija
• PRODUKTI SLOVENSKEGA PODJETNIŠKEGA SKLADA, Mateja Grobelnik, Slovenski podjetniški sklad
• MEDNARODNI RAZPISI ter ISKANJE MEDNARODNIH PROJEKTNIH PARTNERSTEV PREK BAZE ENTERPRISE EUROPE NETWORK, mag. Larisa Vodeb, Obrtno podjetniška zbornica Slovenije
• PREDSTAVITEV MREŽE EBN, Dorijan Maršič, direktor Inkubatorja Sežana in član upravnega odbora EBN

Več na: https://inkubator.si/financiranje-podjetniskih-idej/

PRIJAVE

Aktivnosti Inkubatorja Sežana v okviru operacije SIO-INKSEŽANA-2020-22 sofinancirata  Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Operacija se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

Mojca Tominšek

Bodimo povezani

Prijava na e-novice

Prejemajte novosti, poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke!