Novosti in obvestila

Datum

14. Jun 2021

Kategorije

Deli z drugimi

RSDDC – brezplačna svetovanja in informiranja v zvezi z vprašanji, ki so vezana na dostojnost dela

Regionalno stičišče dostojnega dela Celje - brezplačna svetovanja in informiranja v zvezi z vprašanji, ki so vezana na dostojnost dela

 

Regionalno stičišče dostojnega dela Celje se nahaja na Regionalni gospodarski zbornici Celje, Ljubljanska cesta 14, Celje v 2. nadstropju.

V stičišču se nudijo brezplačna svetovanja in informiranja v zvezi z vprašanji, ki so vezana na dostojnost dela. Stičišče je tako namenjeno kot delojemalcem (delavcem, iskalcem zaposlitve, brezposelnim osebam, študentom), kakor tudi delodajalcem oz. njihovim predstavnikom.

Če imate vprašanja v zvezi z dostojnim delom, vabljeni, da kontaktirate Regionalno stičišče dostojnega dela Celje na telefonsko številko 03 426 74 03 ali pišite na e-naslov: info@dostojnodelo.si.

Informiranja in svetovanja so brezplačna.

Vabljeni!

Regionalno stičišče dostojnega dela Celje - brezplačna svetovanja in informiranja v zvezi z vprašanji, ki so vezana na dostojnost dela

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic