Novosti in obvestila

Datum

22. Mar 2021

Kategorije

Deli z drugimi

SPS – Zaprta tudi Vavčer za dvig digitalnih kompetenc in Vavčer za pripravo digitalne strategije

Tudi letos je s strani podjetij izkazan velik interes po koriščenju vavčerjev. Slovenski podjetniški sklad je moral v petek,19.03.2021, v Uradnem listu RS dodatno začasno zapreti še dva vavčerska poziva, in sicer Vavčer za dvig digitalnih kompetenc in Vavčer za pripravo digitalne strategije. Povpraševanje po teh dveh vavčerjih je  preseglo razpoložljiva sredstva.  Zaenkrat tako ostaja odprtih 9 vavčerskih pozivov, ki so dostopni na naslednji povezavi: https://podjetniskisklad.si/sl/razpisi

Zaradi omejenih sredstev in velikega povpraševanja, bo Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo v prihodnjih mesecih skušalo zagotoviti dodatna sredstva za vavčerje. Tako bodo vavčerji, ki jih bo potrebno zaradi pomanjkanja sredstev zapreti v prvi polovici leta, predvidoma ponovno na voljo v drugi polovici leta 2021 ter v letih 2022 in 2023.

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic