Novosti in obvestila

Datum

05. Apr 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Štajerski sejem od 18. do 20. maja 2018 v Koblarjevem zalivu

Spoštovani.

Maribor in širša okolica ponovno dobivata sejem – Štajerski sejem, ki bo od 18. do 20. maja 2018 v Koblarjevem zalivu.

Po dolgih letih se tako mesto pod Pohorjem vrača na seznam sejemskih mest. Prepričani smo, da sejem, katerega glavne teme so kmetijstvo, turizem in dom, pomeni odlično poslovno priložnost za gospodarstvo v celotni regiji, hkrati pa dodano vrednost mestu. Trudili se bomo, da bo sejem že prvo leto postal lokacija, kjer se bodo sklepali posli, kjer bo obiskovalcem na voljo odlična, kvalitetna in raznolika ponudba, hkrati pa bo sejem postal stičišče za veselje, zabavo in druženje gostov, obiskovalcev, družin…

Ponujamo vam možnost, da tudi vi pomagate pri razvoju Štajerskega sejma in hkrati izkoristite možnost, da svoje podjetje predstavite razstavljavcem, obiskovalcem in preko naše promocije širši slovenski javnosti.

Na spletni strani www.stajerski.si si lahko preberete več informacij o sejmu, na povezavi http://stajerski.si/prijavnica/ pa izpolnite vašo prijavo za sodelovanje na sejmu.

Veseli bomo, če boste v naši ponudbi tudi vi prepoznali svoje podjetje.

Se vidimo od 18. do 20. maja v Koblarjevem zalivu na 1. Štajerskem sejmu!

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic