Novosti in obvestila

Datum

06. Apr 2018

Kategorije

Deli z drugimi

2. Čezmejna strokovna konferenca »E-mobilnost sreča mala in srednje velika podjetja«, Maribor, 18.04.2018

V okviru projekta »E-SME – e-mobilnost sreča mala in srednje velika podjetja«,

ZRS Bistra Ptuj s partnerji projekta in Fakulteto za elektrotehniko in informatiko Univerze v Mariboru, organizira

2. Čezmejno strokovno konferenco »E-mobilnost sreča mala in srednje velika podjetja«,

 

ki bo potekala 18. aprila 2018 od 9.30-15.30, na Fakulteti za elektrotehniko in informatiko Univerze v Mariboru,  Koroška cesta 46, Maribor (https://feri.um.si/o-nas/lokacija/).

Z dogodkom želimo predstaviti priložnosti za razvoj malih in srednje velikih podjetij (MSP) na področju električne mobilnosti (e-mobilnosti).

V okviru dogodka planiramo organizirati posvet s strokovnimi prispevki priznanih strokovnjakov (v dopoldanskem času) in strokovno razvojno delavnico – »Inovacijski forum« (v popoldanskem delu), kjer bodo predstavljene e-mobilne poslovne ideje, zbrane v okviru projekta E-SME, ki jih bomo nadalje razvijali, poglobili in nadgrajevali s sedanjimi strokovnjaki in udeleženci iz različnih področij. Medtem lahko samoumevno ustvarite tudi nove ideje o e-mobilnosti!

Na dogodku bodo predstavljene in razstavljene storitve/produkte različnih podjetij s področja električne mobilnosti, prav tako bo možno videti tudi predelane električne avtomobile, plod slovenskega znanja.

 

Podrobnosti o predstavitvah in celotnem programu bodo kmalu na voljo na www.bistra.si in www.e-sme.info!

 

Udeležba na konferenci in delavnici je brezplačna, zaradi omejenega števila prostih mest pa je potrebna predhodna prijava na elektronski naslov: robert.novak@bistra.si in office@erom.at ali PRIJAVA.

 

Delavnica bo potekala v slovenskem in nemškem jeziku, simultano prevajanje je zagotovljeno.

 

Projekt »E-SME – E-Mobility meets SME’s / e-mobilnost sreča MSP-je« je sofinanciran s strani Evropske unije, Evropskega sklada za regionalni razvoj v okviru Programa sodelovanja Interreg V-A – Slovenija-Avstrija 2014-2020. Lastna sredstva zagotavlja dežela Štajerska in projektni partnerji.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic