Novosti in obvestila

Datum

06. Mar 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Vabilo na dogodek 500 podjetnic 2018, Ljubljana, 04.04.2018

KER VERJAMEMO V MOČ POVEZOVANJA


Sreda, 4. 4. 2018, od 9.00 do 15.30

Grand hotel Union v Ljubljani

Rdeča nit: Povezujemo se tudi mednarodno

KOTIZACIJA:

Nudimo POPUST na skupino (nad 5 udeleženk – 5 % popust; nad 10 udeleženk – 10 % popust; nad 20 udeleženk – po dogovoru)

Vsaka udeleženka ima možnost, da se v prid lastne promocije predstavi na naši spletni strani in na FB strani. Več o tem na povezavi Predstavite sebe in svoje podjetje >>

Kotizacija zajema: 

  • jutranja kava in rogljički
  • kosilo
  • nekaj ur predavanj izkušenih podjetnikov in podjetnic
  • zabaven program
  • mreženje in s tem priložnosti za širjenje svojega posla v tujino
  • darila in bogate vsebine, ki jih prejme vsaka udeleženka

 


 

PRIJAVA:

Prijavite se enostavno tako, da izpolnite obrazec na povezavi: PRIJAVA NA DOGODEK 500 PODJETNIC 2018

Urnik in govornike vam razkrijemo kmalu …

 

Veselimo se srečanja z vami,

mag. Vida Perko, mag. Jožica Planinšec Deržek, Vera Kozmik Vodušek

GOVORNIKI

 zeljko curic

Željko Ćurić, dr. med.

Željko je po poklicu je zdravnik in je soustanovitelj ter direktor projektov podjetja O. K. Consulting. V letu 1993 se je iz Dubrovnika preselil v Ljubljano. Specializiran je za delo na področju svetovanja, izobraževanja, treninga in klinične psihoterapije. Njegovo delovno področje obsega individualna in skupinska svetovanja, izobraževanja, usposabljanja in tre-ninge na področju poslovne in športne psihologije ter psihoterapije. Željko svetuje tudi Specialni enoti Policije pri zahtevnih pogajanjih v kriznih situacijah.

Željko je na osnovi nominacije udeležencev njegovih delavnic prejel priznanje TOP 10 predavateljev.

 adisa tufo

Adisa Tufo

Ekonomistka, podjetnica, vodja, blogerka, umetnica, naturalistka; direktorica družinskega podjetja, ki že več kot 20 let uspešno deluje na trgu Bosne in Hercegovine.

Za gospo Tufo zagotovo lahko rečemo, da je dosegla samouresničevanje na vseh področjih, na katerih deluje, ne da bi njen uspeh ostal neopažen. Na predlog novinarjev in po analizi javnega mnenja je bila njena biografija objavljena v leksikonu Kdo je kdo v Bosni in Hercegovini v obdobju od leta 2014 do leta 2018, in v istem leksikonu za obdobje od leta 2018 do 2022. Prejela je več domačih in mednarodnih nagrad, vključno z nagrado Uspešne ženske Bosne in Hercegovine v kategoriji podjetništva, in priznanje Naj ženska 21. stoletja jugovzhodne Evrope, ki se je predstavila v Beogradu decembra 2017, prav tako v kategoriji podjetništvo.

Je avtorica knjige Vroči krompir – zgodbe o podjetništvu, ljubezni, strasti in sanjah ženske. Ta motivacijski priročnik je vzbudil velik interes medijev in širšega občinstva v državi in ​​regiji. Izvedla je vrsto predavanj in delavnic v državi in ​​tujini.

 

ZGODBE, KI NAVDUŠUJEJO

 matic vizjak

Matic Vizjak

Tekom treh let je v sodelovanju z vinogradništvom Kolar v New Yorku prejel tri odličja za unikatno pikantno vino, ki mu ta trenutek ni para na trgu.

Kot kmetija Vizjak so prejemniki srebrne plakete na AGRA sejmu iz koncepta »iz kmetije za vas«. Matic je postal ime meseca oktobra na Valu 202 ter bil izbran za inovativnega mladega kmeta 2017.

 

POVEZOVALEC DOGODKA

 peter-poles-500-podjetnic

Peter Poles

Običajno je v duetu in rad hodi tudi po svetu.
Njegov zaščitni znak ni njegov nos, a je vseeno vsemu kos.
Zabaven res je, kar se da, očarati vsako damo zna.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic