Novosti in obvestila

Datum

13. Mar 2018

Kategorije

Deli z drugimi

Brezplačna delavnica: Prava resnica o tem, kaj pomeni biti v dobri telesni kondiciji, zdrav in imeti umirjen um, ŠGZ, 05.04.2018

BREZPLAČNA DELAVNICA:

PRAVA RESNICA O TEM, KAJ POMENI BITI V DOBRI TELESNI KONDICIJI, ZDRAV IN IMETI UMIRJEN UM

TERMIN: 5.4.2018 od 14.00 do 16.00

 

Na delavnici bomo predstavili tri temelje G.P.S. sistema, zakaj so pomembni, ter kako jih lahko vključimo v naše vsakodnevno življenje.

S pravim pristopom lahko spremenite življenje, zdravje, počutje, kondicijo in postanete psihično močnejši, se lažje osredotočite in hitreje umirite.

 

Trije temelji, ki jih bomo na delavnici malo podrobneje predstavili bodo naslednji:

G- GIBANJe: Zakaj ni dovolj le lažja intenzivnost (hoja, nedeljska kolesarjenja, delo na vrtu..) če želimo večje spremembe  v kondiciji? Tri smeri gibanja, ki vam omogočajo boljšo funkcionalnost. Zakaj so vaje za moč obvezne za vsakogar?

P-PREHRANA: Kaj je edina dokazana stvar za izgubo prekomerne telesne teže? Kako se na enostaven način lotiti pravilnega prehranjevanja in shujšati na zdrav način?Kaj je najbolj modra odločitev za vaše zdravje? Kako uporabiti enostavni kineziološki test pri izbiri prave hrane za vas?

S-SPROŠČANJE: Kar le malo ljudi ve o pomenu meditacije na človeški um in življenje. Kako vam uporaba enostavnih tehnik poveča vašo koncentracijo, umiri um, izboljša razpoloženje in še veliko več…Zakaj meditacijo uporablja veliko svetovno znanih osebnosti (športniki, podjetniki, umetniki, filmski igralci, glasbeniki…)

 

PREDAVATELJ: Tomaž Pivec, certificirani osebni trener, inštruktor

PREDSTAVITVENA BROŠURA (kliknite za povezavo): 

 

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic