Novosti in obvestila

Datum

03. Mar 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Javni poziv za sodelovanje v nacionalni kampanji za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini »I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.«

SPIRIT Slovenija želi s pozivom dopolniti bazo t. i. ambasadorjev, katerih poslovni modeli, rešitve, izdelki in storitve izkazujejo ključne komponente slovenskega gospodarstva: zeleno, kreativno in pametno.

Lani spomladi je bilo s prvim javnim pozivom v družino ambasadorjev nacionalne kampanje za promocijo slovenskega gospodarstva v tujini »I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.« izbranih 19 slovenskih podjetij in organizacij. S tokratnim javim pozivom https://www.spiritslovenia.si/razpis/360 se bo nabor ambasadorjev slovenskega gospodarstva dopolnil tako, da bo v tej eminentni družbi približno 40 podjetij oziroma organizacij, ki s svojimi prebojnimi rešitvami izkazujejo ključne konkurenčne prednosti slovenskega gospodarstva: zeleno, ustvarjalno, pametno.

Komisija bo na podlagi prispelih prijav izbrala ponosne glasnike slovenskega poslovnega okolja (pri izboru se bo omejila na približno 3 podjetja oz. organizacije iz istega področja delovanja), njihove rešitve pa bomo vključili v krovna image komunikacijska sporočila, ki jih bo SPIRIT Slovenija v javnost lansiral v sklopu večkanalne oglaševalske kampanje »I feel Slovenia. Green. Creative. Smart.« na prioritetnih tujih trgih. Kot predstavniki gospodarstva bodo s svojimi izdelki in rešitvami vključeni tudi v AR aplikacijo (obogatena resničnost), ki bo uporabnikom v sklopu sejmov in promocijskih dogodkov v tujini na izkustveni način, s pomočjo interaktivnega zemljevida, približala slovensko poslovno in investicijsko okolje.

Poleg tega bodo izbrane prebojne rešitve vključene v kontinuirano komuniciranje s ciljnimi javnostmi v obliki oglasnih člankov, tiskovin, sporočil in novic za medije in partnerje ter na osrednjem portalu agencije https://www.sloveniabusiness.eu/ ter pripadajočih profilov družbenih omrežij (Facebook, LinkedIn, YouTube).

Poziv je odprt do 23. 3. 2021 na spletni strani javne agencije SPIRIT Slovenija, kjer prijavitelji najdejo tudi oba prijavna obrazca.

Vprašanje v zvezi z vsebino poziva lahko zainteresirani prijavitelji zastavijo prek elektronskega naslova: gcs-ambasadorji@spiritslovenia.si.

Več informacij: Javna agencija | SPIRIT Slovenija (spiritslovenia.si)

 

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija.

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic