Novosti in obvestila

Datum

05. Maj 2021

Kategorije

Deli z drugimi

Popri international – mednarodni natečaj za podjetniške ideje mladih, 11.5.2021

Popri international je mednarodni natečaj za podjetniške ideje mladih, ki bo letos potekal prvič.  Potekal bo preko zooma  11.5.2021 od 14.00 do 18.00 za ekipe iz 9 sodelujočih držav v dveh kategorijah – dijaki in študentje. Vabimo vas, da nas spremljate na live FB eventu na: https://fb.me/e/2kxxXlSMh.  Razglasitev rezultatov bo 12.5. ob 14.30, za spremljanje dogodka je potrebna registracija na tem linku:  https://www.adriatic-ionian.eu/event/registration/event-registration-6th-eusair-forum-11-12-may-2021/

Pripravlja pa se tudi dogodek, ki bo odprt za širšo javnost, in sicer Students meet entrepreneurs z gostoma Izo Login in Micem Melanškom. Pogovor v angleščini bo moderiral Sašo Papp. Na njem bodo tudi premierno predstavljeni videi z uspešnimi podjetniki, ki jih omogočata Javna agencija SPIRIT Slovenija in MGRT.

Več o dogodku in prijave na https://popri.si/en/event/talk-show-students-meet-entrepreneurs/

Celoten program POPRI INTERNATIONAL EUSAIR
https://popri.si/en/napoved-programa-popri-international/

Prijava na Enovice in spletni
časopis “GOSPODARSKI IZZIVI”

Prejemajte poslovne novice, strokovne nasvete in vabila na dogodke v naših elektronskih novicah. V novem spletnem časopisu spoznavajte  dobre  podjetniške  prakse, podjetja,  uspešne podjetnice in podjetnike.

Več novic