Regijski poslovni forum, Novi Sad, 1.-4.10.2019

Avtonomna pokrajina Vojvodina ter Skupščina evropskih pokrajin bosta v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Vojvodine, Razvojno agencijo Vojvodine, Novosadskim sejmom ter Evropsko podjetniško mrežo med 1. in 4. oktobrom 2019 organizirali že drugi Regijski poslovni forum.

Sodelovala bodo ugledna podjetja iz pokrajine ter regijske gospodarske zbornice, razvojne agencije ter druge ustanove, ki se ukvarjajo s podpiranjem razvoja malih in srednjih podjetij ter izboljšavo ekonomskih pogojev za poslovanje in nova vlaganja.

Regionalni poslovni forum razstavljavcem omogoča, da predstavijo poslovne možnosti, priložnosti in ideje ter da se povežejo s podjetji in ustanovami, ki razvoj poslovnega okolja ter nova vlaganja podpirajo, obenem pa pomagajo tudi pri iskanju novih partnerjev. Letošnji poslovni forum bo potekal v času mednarodnih sejmov “Lorist”.

V času Foruma se bodo odvijali tudi B2B sestanki z ustanovami in podjetji, ki bodo na prireditvi sodelovala. Prijave že potekajo, in sicer na spletnem naslovu rbf2019novisad.talkb2b.net.

S področja gospodarstva bodo zastopane kmetijska in prehrambna industrija, kovinsko-predelovalna industrija, komponente v avtomobilski industriji, informacijske tehnologije ter turizem.

Dodatne informacije:
Vesna Herženjak
T: 02 220 87 28
E: vesna.herzenjak@stajerskagz.si

Priloge:
Invitation_II Regional Business Forum 2019_eng…
Programme_RBF 2019_eng…